Andøypostens julestjerne:

Rolf Kristian feiret bursdagen med dugnad

En rask titt på facebook-profilen til Rolf Kristian Mortensen, bekreftet at tipset om at han burde få Andøypostens julestjerne, var helt rett.

Korps: – Det er bare en ting jeg angrer på i forbindelse med at jeg begynte i korpset igjen, og det er at jeg ikke begynte tidligere, sier Rolf Kristian Mortensen. Han oppfordrer alle tidligere korpsmusikere til å ta instrumentene ned fra hylla og bli med igjen. – Vi har musikkøvelse hver tirsdag, så den kvelden er hellig, sier han og legger til at de i landsbyens musikkforening spesielt har behov for en trommeslager. – Vi har trommer i massevis, men ingen til å slå på dem, sier han. Foto: Tony Gulla Sivertsen 

Pluss

1. desember hadde han fødselsdag, og dagen etter postet han følgende status på facebooksiden sin: