Diskuterte innovasjon i Andøy:

Vil ha Bill Gates til å åpne The Whale

– Jeg synes vi fikk til en god samtale om innovasjon, sier Gard Lehne Michalsen om torsdagens romjulsmøte i regi av Samskap. Men det aller lurer på nå, er om Bill Gates kommer for å åpne The Whale.

INNOVASJON Torsdag arrangerte Samskap romjulstreff på Andenes. Gard Lehne Michalsen (mditen) ledet samtalen mellom Eirik Norvoll (til venstre), Anders Stave, Nikoline Spejalkavik, Ida Horheim-Hagtun, Mariell Lind-Hansen og Erling Hillestad.  Foto: Jørn Aune

Pluss

Det var rundt 50 omstillingsinteresserte som torsdag møtte frem i lokalene som en gang huset Nordlandsbanken for å høre Lehne Michalsen lede kulturarbeider Nikoline Spjelkavik, surfeentusiast Anders Stave, fisker Eirik Norvoll, fotograf Mariell Lind Hansen, seniorrådgiver innen global, helse- og utviklingspolitikk Ida Norheim-Hagtun og næringsutvikler Erling Hillestad diskutere omstilling og innovasjon i Andøy – også etter at omstillingsperioden er over.