Har jobbet med eldre i 56 år:

– Vi gjør så godt vi kan for at pasientene skal ha det godt og føle seg trygge

Hjelpepleierne May-Liss Abrahamsen og Lise Ulriksen har til sammen 56 års fartstid ved Stokmarknes sykehjem. Godt arbeidsmiljø og at de liker å hjelpe andre, gjør at de fortsatt holder stand.

Lang fartstid: De har til sammen 54 års fartstid, hjelpepleierne Lise Ulriksen (48) og May-Liss Abrahamsen (58). – Vi har et godt arbeidsmiljø her, og vi ansatte møtes jevnlig utenom jobben også. Alle foto: Marianne Lovise Strand 

Pluss

Inne på fellesstua i 1. etasje på sykehjemmet er det rolig morgenstemning. Klokka bikker halv ti og frokosten er nettopp inntatt. Noen sitter og ser ut vinduet. Kanskje tenker de på snøen som har lagt seg på fjelltoppene, eller minnes gamle dager? Ei dame slumrer i rullestolen, ei anna ser på TV.