Runar Slåttnes jobber med rusforebygging i politiet - advarer mot å glemme spriten:

– Jeg har større grad av bekymring for alle som drikker alkohol

Runar Slåttnes i politiet sier rusmiljøet i Vesterålen ikke er verre i dag enn tidligere, men at det er lettere å få tak i farligere stoffer. Han ber om at man ikke glemmer alkoholen når man snakker om skadelig rusmiddelbruk.

Runar Slåttnes, politibetjent i Vesterålen, har siden 1992 jobbet med rus i regionen. Han oppfatter at det ikke er mer narkotika nå enn det var tidligere, men det kan være enklere å få tak i farlige stoffer.  Foto: Arkivfoto

Vi har snakka om hvor forferdelig narkotika er, «røyker du hasj begynner du med heroin til uka». Så har man ikke snakka noe særlig om alkoholen.

Pluss

Runar Slåttnes jobber med rus- og kriminalitetsforebyggende virksomhet i politiet i Vesterålen. Han har jobbet i vesterålspolitiet siden 1992, og sier man i hele den perioden «har hatt det allmennheten ser som tunge rusmiljøer rundt om i Vesterålen.»