Dette er de lokale partitoppenes forventninger:

Andøya-avklaringer, fiskekvoter og oljekonsekvensutredning

Sentrale personer i de fire partiene som nå sitter og forhandler om en ny regjeringsplattform har klare forventninger til resultatet. Men ikke alle er like positive til samarbeidet.

Jan Tore Sanner (H), statsminister Erna Solberg (H), Hans Andreas Limi (Frp), Sylvi Listhaug (Frp), Siv Jensen (Frp), Ketil Solvik Olsen, Kjell Ingolf Ropstad (Krf) og Olaug Bolleastad (Krf) under forhandlingsutvalgets første møte under regjeringsforhandlingene på Granavolden Gjæstgiveri på Hadeland onsdag. Regjeringspartiene høyre, Frp og Venstre innleder forhandlinger med KrF håp om å danne en borgerlig flertallsregjering.  Foto: Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

Pluss

Denne helga er det innspurt i forhandlingene mellom Høyre, Frp, Venstre og KrF om en mulig ny samarbeidsregjering. Det blir i så fall en historisk borgerlig regjering, med samtlige høyresidepartier samlet. Mye tyder på at det alt over helga presenteres et resultat fra forhandlingene, som er et forslag til en ny regjeringsplattform.