MOS reagerer på Aasviks Ekren-oppsummering, og sier posisjonen ikke lytter til velgerne:

– Eldreomsorgen er budsjett-taperen

Jan Steffensen i MOS kritiserer ordføreren, Arbeiderpartiet og posisjonen for nedbyggingen av eldreomsorgen, og mener flertallet ikke lytter til velgerne.

kritisk til posisjonen: Jan Steffensen i MOS har forståelse for at nye bygg representerer en oppgradering, men skriver i et brev til VA at eldreomsorg handler om mye mer enn det. Han er kritisk til posisjonen, som han mener bygge ned eldreomsorgen i kommunen. Arkiv  Foto: Arkivfoto

Pluss

–Problemet er, etter vår mening, en enerådig posisjon som ikke evner å lytte til velgerne og som har brakt eldreomsorgen, brukerne, pårørende og ansatte som jobber i tjenesten i en svært krevende situasjon, skriver Steffensen i brevet sendt til VA.