Krisesenteret opplever svak økning i antall besøk:

Flere beboere med barn

Daglig leder ved Krisesenteret Vesterålen, Line Hågensen, sier besøkstallene har gått noe opp i 2018, og at det kommer flere barn til krisesenterets enheter.

økning: Flere forlot et voldelig hjem for å søke tryggheten på Krisesenteret i Vesterålen i fjor. Ifølge daglig leder Line Hågensen, har flere beboere med barn besøkt krisesentrene. Illustrasjonsfoto: Per Eivind Knudsen 

Vi skal være veldig naive hvis vi tror menn som lever i heterofile forhold ikke utsettes for psykisk og fysisk vold.

Pluss

Ifølge Hågensen har det i løpet av hele 2018 vært totalt 42 beboere ved krisesenterets 23 plasser, som befinner seg på flere enheter i regionen. Krisesenteret skal dekke både Vesterålen og fire av kommunene i Lofoten, og Hågensen legger ikke skjul på at avstandene i regionen av og til kan by på utfordringer.