Charlie Dan Linds mor kritisk til samferdselministerens utspill:

– Han vet lite om Nord-Norge

Samferdselsminister Jon Georg Dale (Frp) vil sette igang strakstiltak for å få kontrollert utenlandske vogntog på grensa. Moren til Charlie Dan Lind, som sist uke havnet i en alvorlig trafikkulykke med nettopp en dårlig skodd utenlandsk trailer, mener Dale bommer med noen av sine uttalelser.

I KOMA: Ramona Lind har kun fått se sønnen som ligger i koma to ganger etter ulykken. Her er hun på vei inn på rommet på intensivavdelingen på UNN der Charlie ligger. Faren Ulf Skovli står ved sengen.  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

Pluss

Charlie Dan Lind (22) ligger fortsatt livstruende skadet på UNN etter at han sist uke ble truffet av et dårlig skodd vogntog da han var på vei fra juleferie i Sortland til Tromsø.