Tore Christiansen om framtida etter tretti år i partiet:

– Mest sannsynlig er jeg på tur ut

Tore Christansen har ikke hundre prosent landet på hvordan framtida ser ut etter at KrFs landsstyre stemte for å gå inn i Erna Solbergs regjering. Men han har problemer med å se for seg selv fortsette i partiet.

Tore Christiansen (KrF) tror det vil være vanskelig å forbli i partiet etter at de stemte for å bli med i Erna Solbergs firepartiregjering.  Foto: Tone M. Sørensen

Pluss

Når VOL snakker med Tore Christiansen i Øksnes KrF har han ennå ikke fått lest hele regjeringserklæringa som ble offentliggjort torsdag. De fire partiene Høyre, Frp, Venstre og KrF har blitt enige om et grunnlag for en ny firepartiregjering. Torsdag stemte både Frps og KrFs landsstyre for at de ønsker å gå inn i denne regjeringa, og det samme ventes Høyre og Venstre å gjøre.