The Whale tar stadig nye skritt mot realisering:

I mai blir det lyst ut arkitektkonkurranse

The Whale er nå inne i siste forprosjektfase, og ting begynner å materialisere seg rundt det som skal bli en attraksjon i verdensklasse; lokalisert i fjæresteinene ved fyret på Andenes.

Studietur: Styret og prosjektledelsen i The Whale AS var i desember i Lofoten på studietur. Her ser vi blant andre styreleder Benn Eidissen og nestleder Rune Rydningen på besøk hos Lofotakvariet. De øvrige styremedlemmene er John Ivar Busklein, Lisbeth Seppola, Knut Nordmo og Gunnar Jan Olsen. 

Pluss

– Ved å konkretisere visjon og misjon, har vi satt ord på vår ambisjon og drømmen om The Whale. Det er vedtatt i styret, og alt vi nå gjør kan kvalitetssikres opp mot dette. Er det i tråd med det vi ønsker at The Whale skal bli, sier Camilla Ilmoni.