Fra stabssjef ved 133 luftving til prosjektleder for Norsk dronesenter AS:

Odd Arne bytter ut Orion med droner

Etter nesten 40 år i Forsvaret hopper Odd Arne Andreassen av og blir prosjektleder for Norsk dronesenter AS. – Det er litt mer fremtidsrettet enn å jobbe på en arbeidsplass som skal legges ned, sier han.

Droner: Denne uken begynte Odd Arne Andreassen i ny jobb som prosjektleder for Norsk dronesenter AS i Oksebåsen. Hovedoppgaven hans blir å jobbe for at et nasjonalt dronesenter blir lagt til Andøya. – Det blir jobbing mot alle relevante aktører, og så blir det en politisk beslutning til slutt, sier Andreassen, som forlater Forsvaret etter nesten 40 års tjeneste.  Foto: Tony Gulla Sivertsen

Pluss

Denne uken begynte han å jobbe for at at Andøya blir valgt når regjeringen skal utrede et nasjonalt dronesenter.