Telefonsamtale avspillt i tingretten:

«Skulle slått ihjel en jævel»

Politiadvokat Kay Rønning-Nyvold spilte mandag ettermiddag av en rekke opptak av avlyttede telefonsamtaler mellom tiltalte og en rekke kontakter i Vesterålen. I en av de mange telefonsamtalene sier den tiltalte:  «Skulle slått ihjel en jævel» – knyttet til det som kan oppfattes som interne problemer i det som framstår som et brutalt narkonettverk i regionen.
Pluss

Telefonsamtalene som mandag ble gjengitt i Vesterålen tingrett, har alle ingredienser, fra vennskap til uvennskap. Det er snakk om alt fra penger, stoff, unge folk som er livredde, personlige sammenbrudd, skjelvende stemmer, tysting og informasjon om hva som har skjedd i forbindelse med lokale arrestasjoner. Fem personer som politiet mener er en del av nettverket, har tidligere blitt dømt i Vesterålen tingrett.