Navarsete mener Andøya-vedtaket må vurderes på nytt:

– Når starta ubåtar med luftoperasjoner

Senterpartiets Liv Signe Navarsete virker ikke synlig imponert over svaret hun i går fikk fra forsvarsminister Frank Bakke-Jensen. – Kanskje statsråden skal ta seg tid til å sjå vedtaket om Andøya i lys av den nye situasjonen, sier hun til VOL.

NY VURDERING Her er Orion sammen med en russisk ubåt. Liv Signe Navarsete mener at forsvarsminister Frank Bakke-Jensen bør vurdere vedtaket om å legge ned Andøya flystasjon på nytt i lys av at statsråden innrømmer at den sikkerhetspolitiske situasjonen har endret seg raskere enn det man la til grunn i langtidsplanen for Forsvaret.  Foto: Forsvaret

Pluss

Bakke-Jensen uttalte til TV2 i januar at Forsvaret seiler mer, flyr mer og er mer aktive med landstyrkene i nord enn man tidligere har vært.