Kolberg (Ap) til Andøy mandag: Klar til å svare på flystasjon-spørsmål

Andøy Ap har invitert stortingsrepresentant Martin Kolberg (Ap), som sitter i utenriks- og forsvarskomiteen til Andøy. Blant annet for å få svar på spørsmål som lokallagsleder Einar Åbergsjord nylig har stilt om flystasjonen og privatisering av arbeidsplasser i Forsvaret.

Åpent møte: Arbeiderpartiet arrangerer mandag kveld et åpent møte i kommunestyresalen med stortingsrepresentant Martin Kolberg (t.v.) På bildet er Kolberg sammen med partikollega Ei­rik Sivertsen under Stortingets uten­riks- og for­svars­ko­mi­té sin hø­rin­gen om ned­leg­gel­sen av And­øya fly­sta­sjon for et drøyt år siden. Foto: Gorm Kal­le­stad/NTB scan­pix 

Pluss

I forbindelse med oppkjøring til kommunevalget 2019, har Andøy Ap invitert Kolberg til Andøy førstkommende mandag.