Rema 1000 Andenes fikk utmerkelse som inkluderende bedrift

Vesterålen Vekst AS gir Rema 1000 på Andenes utmerkelse for inkluderende bedrift. – Dette er et viktig samfunnsøkonomisk ansvar, sier kjøpmann Anders Lian Fagerli.

For Vesterålen Vekst og Rema 1000 på Andenes, er inkluderende arbeidsliv mer enn bare ord. Fra venstre: Lisbeth Hagan (Vesterålen Vekst), Max Gausa, Anders Lian Fagerli og Tor Arne Nordvang (nylig fast ansatt). foto: tord viken 

Pluss

Det var god grunn til glede hos Rema 1000 på Andenes fredag. Bedriften har fått en ny ansatt og Vesterålen Vekst kan vise til nok en suksesshistorie. Vesterålen Vekst jobber blant annet med å tilrettelegge for at mennesker som av ulike grunner har falt ut av arbeidslivet, skal kunne finne et yrke de både fungerer og trives i. De har derfor inngått et samarbeid med Rema 1000, som en av flere bedrifter i Andøy, om et inkluderende arbeidsliv.