Vil utvide og legge enda mer til rette i hadselhavnene

Det er bare en drøy uke siden Olav Henning Trondal (57) startet i jobben som havnesjef i Hadsel Havn KF. Hans makker, trafikkinspektør Anders Jørgensen (41), har én måned mer på baken. Selv om ingen av dem har rukket å få et helhetlig inntrykk av havnene i Hadsel, er de klare på en ting: det skjer mye ved hadselhavnene.

Det er ikke mer en litt over en uke siden havnesjef i Hadsel havn, Olav Henning Trondal (til venstre), startet i stillingen. Anders Jørgensen startet i jobben som trafikkinspektør en drøy måned tidligere, og sammen skal disse to jobbe for videre utvikling ved havnene i Hadsel.  Foto: Ann-Julie Nordgaard Nesmoen

Pluss

– Det er ganske mye aktivitet ved havnene her i Hadsel. Vi har mulighet til å relativt raskt utvide og legge enda mer til rette for denne, som i stor grad er synergieffekter av oppdretts- og fiskenæringen, sier trafikkinspektør Jørgensen.