Rossabloggernes motstykke:

Svein Harald (70) skriver om 60- og 70-tallsmusikken

Siden han var tenåring har Svein Harald Hansen på Myre hatt en glødende interesse for pop- og rockemusikk fra 1960- og 70-tallet.  I over to år har han drevet sin egen musikkblogg på nettet.

MUSIKKBLOGGER:  Svein Harald Hansen på Myre driver sin egen blogg med musikk fra 1960- og 70-tallet som tema på nettet.   Foto: Privat

Pluss

– Det var bare sånn at jeg følte at den musikken som jeg elsker aller mest; nemlig musikk som ble laget på 1960- og 1970-tallet,  på mange vis var i ferd med å gå i glemmeboka etterhvert som tiden gikk.  Jeg fant ut at jeg måtte gjøre noe for å formidle noe av den flotte musikken, og all historie som ligger bak den,  til nye generasjoner.  Derfor startet jeg opp med min egen blogg med tittelen «Gammelpop» i 2016, forteller han.