Hun har booket Metallicas oppvarmingsband til RMR

Midt på natta, etter at Karpe Diem hadde levert en historisk RMR-konsert i 2017, spurte vi bookingsjef Renate Ingvartsen om hvordan hun skal toppe dette når hun skal booke band til kommende festivaler.

Årets bookinger: Bookingsjef Renate Ingvartsen hadde to år med store navn på RMR-plakaten da hun gikk i gang med å booke årets festival. Her er hun og festivalsjef Kristin Krey sammen med fjorårets headliner Sondre Justad. – Jeg er utrolig fornøyd med bookinga Renate har gjort til årets festival. Det er kanskje en del artister som folk ikke har hørt om, men da anbefaler jeg en tur innom Spotify for å høre seg opp. Dette blir nok en festival med publikumstrøkk på alle konsertene, mener festivalsjef Kristin Krey. Foto: Tord Viken 

Siden jeg hørte dem i forrige uke, så har jeg funnet ut at dette er mitt nye favorittband. De er så kule!

Metallica-trommeslager Lars Ulrich, i sin egen podkast, om det RMR-klare bandet Bokassa
Pluss

– Vi må nesten booke Metallica da, kom det kjapt i retur. Nå er hun nesten der.