Justisdepartementet i ferd med å snu angående vekterutdanning for Alarm 24-ansatte:

– Jeg er veldig optimistisk og har god tro på at vi skal klare å endre dette

For en drøy måned siden, skrev VOL at Justisdepartementet ville pålegge samtlige alarmsentraler i Norge, inkludert Alarm 24 i Bø, om å utdanne samtlige ansatte til vektere. Nå er opphavsmennene bak pålegget i ferd med å snu.

Denne gjengen møtte justiskomiteen på Stortinget tidlig i februar, i håp om å overbevise dem om at vekterutdanning ikke er veien å gå for Alarm 24 i Bø. Delegasjonen besto av: Jan Bøchmann (til venstre) Ingunn Foss ,Peter Frølich, Margunn Ebbesen, Anna Molberg og Sture Pedersen.  Foto: Privat

Pluss

– Jeg har jobbet en stund for å få bort denne regelen, og har tro på at den blir endret. Vi hadde et positivt møte med deler av justiskomiteen, som understreket at de skulle gjøre hva de kunne, uttalte Bø-ordfører Sture Pedersen til VOL for i starten av februar.