Vil legge til rette for nyetablerte bedrifter i Hadsel:

Skal bruke hasteparagrafen i saksbehandlingen

Kommunestyret i Hadsel vedtok forrige uke at det nyetablerte selskapet Melbostua AS får skjenkebevilgning. For å gjøre prosessen så smidig som mulig for de nyetablerte selskapene på Melbu, vedtok de også at den såkalte hasteparagrafen i kommuneloven skal brukes ved behandling av neste skjenkebevilling.

Etter oppfordring fra rådmann Ola Morten Teigen, vedtok kommunestyret i Hadsel å bruke hasteparagrafen i behandling av ny skjenkebevilgning.  Foto: Ann-Julie Nordgaard Nesmoen

Pluss

Forrige uke ble det kjent at Vivian Aas har kjøpt huset der Dyvekes Kaffistove tidligere holdt til i Melbu Sentrum. Her skal Aas starte opp ny kafé og restaurant, og har derfor søkt kommunen om skjenkebevilgning.