Mats Oshaug leder foreninga der også oldefaren var med

Mats Oshaug (28) ble nylig valgt som leder av den 113 år gamle Melbo Turnforening. Familien har solid tradisjon i foreninga. Han er nemlig fjerde generasjon Melbo Turnforening.

4. generasjon: Min oldefar var med i Melbo turnforening, og farfar trente i den samme gymsalen som vi trener i nå, forteller Mats Oshaug (t.h.). Nyvalgt leder i Melbo turnforening. Han har planer for å utvikle foreninga. – Målet mitt er ikke å forandre så mye, men kanskje heller å tilføre noe nytt, understreker han. Foto: Ken-Thomas Kvæl 

Min oldefar var med i Melbo turnforening, og farfar trente i den samme gymsalen som vi trener i nå.– Min oldefar var med i Melbo turnforening, og farfar trente i den samme gymsalen som vi trener i nå.

Mats Oshaug
Pluss

Selv har han vært aktiv de siste 19 årene, både som aktiv turner og engasjert trener.