Startbevilgning til Andenes havn:

– Opposisjonstriks, sier Erna. – Tåkelegging, sier Ap

Arbeiderpartiet har flere ganger foreslått å bevilge penger til oppstart av havneprosjektet på Andenes. – Oppsisjonstriks, sa statsminister Erna Solberg da hun besøkte Andøy tirsdag. – Tåkelegging, svarer Aps Eirik Sivertsen.

– OPPOSISJONSTRIKS: Statsminister Erna Solberg besøkte tirsdag havna på Andenes. Her er hun sammen med Andreas Haugen (til venstre) og ordfører Jonni Solsvik. Solberg mener at Arbeiderpartiets forslag om en oppstartbevilgning til havneprosjektet på Andenes er et opposisjonstriks.  Foto: Tord Lien

Pluss

Da statsminister Erna Solberg besøkte Andøy tirsdag, var siste stoppested under besøket Andenes havn, der hun besøkte A. H. Holding og Andreas Haugen samt Jangaard Export med Ragni Mortensen, Willy Skog og Stein Jacobsen i spissen.