Kristian Getz, fraflyttet melbuværing og medeier i aktivitetsselskapet XXLofoten AS:

– En sjanse Hadsel og Vesterålen ikke bør la gå fra seg

Kristian Getz, fraflyttet melbuværing og deleier i aktivitetsselskapet XXLofoten AS, har jobbet i reiselivet i Lofoten siden 2003. Han mener at med de omgivelsene som Storheia har, kan Storheia Arena være det som bringer området fra å være en «fantastisk fin plass», til å bli et eldorado for blant annet syklister fra hele verden.

Kristian Getz er fra Melbu, men har bodd Lofoten og jobbet i reiselivsbransjen der siden 2003. Med 9 års bakgrunn som salgssjef for Thom Hotel Lofoten, styremedlem i Destinasjon Lofoten og nå en av eierne/driverne av aktivitetsselskapet XXLofoten AS, mener han at realisering av Storheia Arena er en mulighet som man Hadsel ikke bør la gå fra seg.   Foto: Innsendt

Pluss

– Jeg har full forståelse for at det er mange viktige ting å bruke penger på, men fra et reiselivsperspektiv er dette en sjanse Hadsel og Vesterålen ikke bør la gå fra seg, sier han.