Sesongstart med lokaloppgjør mot Stålbrott:

Stokmarknes stiller med et ungt lag i lokaloppgjøret

Det er et ungt mannskap Stokmarknes-trenerne Amund Greger og Lars Marcus Bekkevold disponerer i årets sesong.

Stålbrott: Spillere på A-laget og G16 sammen med trenerne. Øverste rad fra venstre, Hamsa Abdi, Anders Larsen, Aldo Renga, ven Hadsel, Joakim Eilertsen, Vegard Steffensen, Teodor Bræck Malnes, Emil Huse og Jærgen Kalland Hagen. Nederste rad fra venstre, Robin Slottnes Eilertsen, Oliver Andersen, Sander Myhra, Eivind Berg, Erik Johannes Jørgensen, Ingebrikt Hovik, Shukri Garat Ibrahim, Elias Ferdinand Olsen Andreas Aarstein, Leo Larsen. Foto: Ken-Thomas Kvæl 

Pluss

Mandag 13. mai sparkes 5. divisjon avdeling Vesterålen i gang med et ekte lokaloppgjør mellom Stålbrott og Stokmarknes på Sandnes kunstgresstadion.