Oppdaget drømmeyrket da hun gikk på videregående:

Ina (25) fra Sigerfjord drømte om å bli spillutvikler. Nå jobber hun som junior animator i engelsk spillutviklingsselskap

Å utvikle spill har vært Ina Stokland (25) fra Sigerfjord sin store drøm. Tidligere i år ble hun ansatt i det engelske spillutviklingsselskapet Coatsink, og tirsdag slippes «Shadow Point», det første VR Puzzle-spillet hun har jobbet med.

Ina Stokland (25) fra Sigerfjord fulgte drømmen om å jobbe med dataspill, og jobber nå i spillutviklingsselskapet Coatsink i England. – Jeg håper at jeg, ved å fortelle hvordan jeg endte opp i dette yrket, kan vise unge at det faktisk er mulig å jobbe med å utvikle spill, sier hun.   Foto: Coatsink og privat

Pluss

– Coatsink har tatt utrolig godt imot meg og jeg føler meg veldig heldig som har endt opp her, sier hun til VOL.