Jostein Stave er styreleder i Høken golfklubb på Bleik

Avviser alle myter om at golf er en dyr snobbesport

Jostein Stave er styreleder i Høken golfklubb på Bleik, og sier at alle mytene om at golf er en dyr snobbesport, er feil.

Golfkurs: For å få lov til å spille på en golfbane, så må du ha kurs. Den seneste uken har sju nye andværinger kvalifisert seg til det gjennom kurset «Veien til golf», som Høken golfklubb har arrangert. Hovedinstruktør på kurset, Leif Otterholm, til venstre på bilde. Foto: Jostein Stave 

Pluss

– Det er veldig sosialt og artig, sier han, og legger til at hvis du er medlem hos dem, så kan du spille så mye golf du vil på den flotte 9-hullsbanen. En bane som trolig har Norges beste beliggenhet der den ligger langs den kritthvite Bleikstranda, omkranset av stupbratte fjell og storhavet.