SE-selskap sikret seg stor kontrakt på Evenes

– Ikke hver dag man får være med på å bygge en kampflybase, gliser gjengen i Harstadbygg Entreprenør AS, som får arbeid på flystasjonen for inntil 133 millioner kroner.

klar til innsats: Martin Mathisen (daglig leder), Yngve Martinussen (prosjektleder), Alf Kolsing (prosjektleder Evenes) og Gjøran Sommarset (kalkulatør) er klar til å gyve løs på arbeidet med fornyelse av kjøkken/messe, mannskapsforlegning og administrasjonsbygg på Evenes flystasjon. Foto: Tone A. Karlsen 

Pluss

Harstadbygg Entreprenør, som er et selskap i SE-gruppen på Sortland, trakk lengste strået i konkurransen om fornyelse av kjøkken/messe, mannskapsforlegning og administrasjonsbygg på Evenes flystasjon. I tillegg har de opsjon på fornyelse av to befalsforlegninger for Forsvarsbygg. Den totale verdien på hele avtalen, inkludert opsjon, er på 133 millioner kroner (inkl. mva.).