– Det kommer til å være mye uniformert politi

Under Arctic Race of Norway (ARN) sine ritt i Vesterålen 17. og 18. august, vil det være mye politi tilstede i Vesterålen. I tillegg til operative politi fra Vesterålen og Lofoten, vil det komme både motorsykkelpoliti og militærpoliti til regionen.

Innsatsleder Jørn Karlsen ved Sortland lensmannskontor har hovedansvaret for politiet, sikkerheten og løypevaktene når Arctic Race of Norway besøker Vesterålen i august.  

Pluss

– Det kommer til å være mye uniformert politi. Vi får opp ti motorsykkelpoliti fra Oslo, i tillegg til at det vil være ti UP-betjenter med fem biler som kommer fra Nordland. Samtlige operative fra Vesterålen og noen operative fra Lofoten vil delta, samt at det også vil være 15 til 20 militærpoliti som følger rittet, sier innsatsleder Jørn Karlsen ved Sortland lensmannskontor til VOL.