Bilberging:

Håvard blir «King of the road» i Vesterålen

Den ene gir seg mens den andre satser og blir «King of the road» i Vesterålen. Det skjer etter at Håvard Hansen i Assistanse Nor AS nå overtar bilparken til Bilberging Sortland AS. Dermed er det kun ett bilberginsselskap igjen i regionen.

Håvard Hansen (midten) satser for fullt på bilberging i Vesterålen. Han har kjøpt bergingsbiler fra Ronn Olsen (høyre) i Bilberging Sortland AS. Bergingsmann Anders Simonsen (venstre) fortsetter i Assistanse Nor AS.   Foto: Thor-Ivar Guldberg

Pluss

Vi møter de to konkurrentene, inntil nå, framfor bergingsbilene i Vestmarka på Sortland. Det er disse bilene som nå blir enerådende innen bilberging i Vesterålen. Håvard Hansen i Assistanse Nor AS har bestemt seg for å satse for fullt. Konkurrenten Ronn Olsen i Bilberging Sortland AS kaster samtidig inn håndkleet, til fordel for fast, trygg og ordnede forhold som ansatt i staten. Han selger samtidig bilparken sin til den tidligere konkurrenten.