Åpner nytt fiskemottak i januar

A.H. Holding håper å kunne åpne et nytt fiskemottak på Andenes i januar.

MILLIONINVESTERING: Den hvite bygningen til venstre er dagens bygningsmasse. I midten den planlagte produksjonsbygningen på 1.106 kvadratmeter og ytterst mot Nato-kaia tankanlegget for levendelagring av fisk på i underkant av 800 kvadratmeter. – Vi regner med at dette blir en totalinvestering på cirka 40 millioner kroner, sa Rune Rydningen i A.H. Holding da planene ble kjent i mars i år.   Foto: Illustrasjon: Klausengruppen

Pluss

– Intensjonen er der, men om vi klarer å åpne 2. januar, det skal holde hardt. Skulle vi bygd alt nytt, så hadde det ikke vært mulig på så kort tid, men siden vi har mye på plass i eksisterende bygninger, så gjør gjenbruk det mulig, sier Andreas Haugen. Han er administrerende direktør i A. H. Holding.