Hans Christian Haakonsen om kjøpesentra i Hadsel:

– Vi gjør det etter Myre-metoden

Fylkeskommunen sier nei til kjøpesenter over 3.000 kvadratmeter i Hadsel kommune. Ifølge Hans Christian Haakonsen i kommunen, kan det omgås. Men samtidig er det et spørsmål om hvor lang miljøgata skal bli.

Spesialrådgiver i kommunen, Hans Christan Haakonsen.  Foto: Per Eivind Knudsen

Pluss

Det kom frem i teknisk hovedutvalg sitt møte tirsdag, hvor blant annet miljøgata ble plukket frem og sett på, og hvordan fremtidens Stokmarknes sentrum skal bli. Det har vært ymtet ønsker om et «Hadsel-senter» i sentrum, noe spesialrådgiver i kommunen, Hans Christan Haakonsen føler seg trygg på at fylkeskommunen vil sette foten ned for. De har allerede sagt det er en prioriteringsliste når det gjelder hvem som får bygge kjøpesentra, og nøkkelordet er regionsenter.