Marte Benberg fikk ny sjanse i arbeidslivet takket være lokalbutikken

Det var smil, gode ord og kanskje en tåre i øyekroken nylig da Marte Benberg og daglig leder ved Bunnpris i storgata på Andenes, Michal Grondke, fikk skryt og hedre fra Vesterålen Vekst.

Klaff: Ting gikk ikke helt som hun hadde planlagt fra hun var liten, men da Marte Benberg fikk komme til Bunnpris i storgata på Andenes, gjennom et tiltak i regi av Vesterålen Vekst, ble det full klaff. – Jeg trives godt og har gode kolleger som tok imot meg med åpne armer, sier Marte, som nå er fast ansatt. Alle foto: Tony Gulla Sivertsen 

Pluss

– I dag har jeg signert arbeidskontrakt og er utrolig glad, sier Marte. Hun kom til Bunnpris gjennom Vesterålen Vekst for å forsøke å finne sin plass i arbeidslivet. Hun forteller at etter at hun kom inn i Nav-systemet, så kom tankene; «hva om jeg aldri kommer i jobb», «Hva om jeg ikke finner noe jeg liker».