Navarsete hinter om nye toner i Andøya-debatten

– Det går rykter om at vedtaket ikke står seg over tid

– Vi vet at USA/Nato ikke gir slipp på Andøya flystsjon, og det går rykter om at dette er et vedtak som ikke står seg over tid, sa Liv Signe Navarsete onsdag kveld. Men hun vil ikke utdype dette videre.

SIGNALER: Senterpartiets Liv Signe Navarsete sa at det nå er nye signaler i saken om Andøya flystasjon. – Jeg tror at man, både fagmilitært og politisk, intenst leter etter en måte å komme seg ut av denne knipen, sa Navarsete, som onsdag deltok i en samtale med ordfører Jonni Solsvik. Samtalen ble ledet av Klassekampens nyhetssjef Simen Tallaksen (til venstre).  Foto: Jørn Aune

Pluss

Onsdag møttes Navarsete og ordfører Jonni Solsvik til samtale i regi av avisen Klassekampen. Samtalen ble ledet av Klassekampens nyhetssjef Simen Tallaksen.