I 2009 startet denne gjengen på Sortland barneskole. Vi møtte dem igjen da de gikk ut av tiende

For ti år siden startet et nytt kull med førsteklassinger, født i 2003, på Sortland barneskole. I den anledning var VOL/Sortlandsavisa til stede for å ta bilde av smårollingene. Vi tok også bilde av dem da de var ferdig med syvendeklasse for tre år siden. For å fullføre sirkelen, samlet vi elevene til en siste klassefotografering i forbindelse med at de nylig gikk ut av ungdomsskolen.

Slik så klasse 1B ved Sortland barneskole ut da de startet opp høsten 2009: 1 rekke: Mari Skog, Jessica Wadel Bjerknes, Emilie Ovesen Klaussen, Magnus Helland, Trine Christensen. 2. rekke: Eline Bakken, Ella Mabel Bang Hansen, Malin Hasvold, Thea Paulsen, Kristina Sørvoll Stoltz. 3. rekke: Abdi, William Greiner, Henry Jardar Skogvang, Celine Nicolaisen, Bea Fjellheim Holm.  Foto: Gard M. Michalsen

Pluss

– Vi hadde et unikt klassemiljø der vi tok vare på hverandre, sier Trine Christensen.