«Havblikk» seiler igjen, og er utvalgt til Kystens landsstevne:

«Om ikke båten får annen premie, så vinner de prisen for godt humør, kjeftriving, vitsing og sang»

I helgen har veteranbåten «Havblikk» deltatt på Forbundet Kystens Landsstevne i Trondheim. Det var et stolt mannskap som tok løs tampene og defilerte inn i kanalen sammen med 23 andre båter som var valgt ut av de 240 deltakende båtene.

Det var trange forhold i kanalen under defireringen. Alle mann på utkikk slik at «Havblikk» ikke skulle få skrammer.   Foto: Beate Heide

Pluss

– Dæven det blir trangt å snu der oppe med jernbanebroa, sa Geir Bringsli da han la seg inn i kortesjen av båter som skulle vise seg frem på Landsstevnet. Det hadde han grundig rett i, for i tillegg til kortesjebåtene var det fritidsbåter, seilbåter og vanns kutrer som lå i den trange kanalen. Da fikk Bringsli vist sjømannskap for det ble rene nivileringen med centimeter i snuprosessen.