Melbujenta Alice (25) vant sin første Muay Thai-kamp på teknisk knockout:

– Kampen i Thailand var bare startskuddet for min del

Ett og et halvt år etter at hun fikk interessen for MMA og Muay Thai, dro melbujenta Alice Marianne Gulbrandsen (25) til Thailand for å trene Muay Thai. Før hun visste ordet av det gikk hun kamp i sportens moderland og vant på teknisk knockout (TKO).

Etter å ha gått og vunnet kampen i Phuket, har Alice Gulbrandsen (25) planer om å gå flere kamper utover høsten.  Foto: Privat

Pluss

– Jeg hadde min første PT-time med Kru Nin på Tiger Muay Thai og han spurte om jeg kunne være interessert i å gå kamp mens jeg var her. Jeg nikket sånn halvveis og svarte «Tja, kanskje det». I neste øyeblikk skrek han noe på thai til en på sidelinja, som plutselig forsvant. Etter to-tre minutter var han tilbake igjen og kunne meddele at 19. juli, om ti dager, skulle jeg gå min første Muay Thai-kamp, sier Gulbrandsen.