Ordførerkandidat Kurt Jenssen (Sp)

– Jeg holdt på å bli buret inne i Tanzania i min sjømannstid

Kurt Jenssen fikk ros som av andrekandidat Aina Johanne Nilsen, for måten han inkluderer nye mennesker på. I de neste fire årene ser han blant annet for seg at kommunen må ha et såpass variert arbeidsliv og antall arbeidsplasser, slik at tilflyttere til Hadsel også kan ta med seg familie.

aktivitet avler aktivitet: Senterpartiets førstekandidat og nåværende varaordfører Kurt Jenssen mener det er viktig å til rette for næringslivet og at Hadsel skal være en ja-kommune. Foto: Per Eivind Knudsen 

Pluss

– Den der har jeg har vært ute med, sier Jenssen og peker forbi kaia. Forbi Rødbrygga. Mot MS Finnmarken. Den tidligere sjømannen har vært både langs kysten og på krysninger med frakteskip, men alltid kommet tilbake til Hadsel.