Egenkapitalen i pluss for Nye Totalnett AS:

– Kan senke skuldrene

Nye Totalnett AS og forløperen Totalnett AS var tidlig ute med å tilby internett til andværingene. Store tap i 2010 og 2011 gjorde at egenkapitalen var tapt. Men nå er den på pluss-siden igjen. – Nå kan vi senke skuldrene litt, sier daglig leder Roy Samuelsen.

SNUOPERASJON: – Det har vært en tøff snuoperasjon, men nå kan vi senke skuldrene litt, sier Roy Samuelsen i Nye Totalnett AS. Selskapet har nå fått egenkapitalen i pluss etter en tøff start i 2010. Her er Samuelsen i fjellet på Bø i Andøy, der selskapet har en internett-sender som drives av sol- og vindenergi.  Foto: Innsendt

Pluss

Totalnett startet opp med trådløst internett på Andenes og Bleik i slutten av 2000. Selskapet var først ute med dette, både i Andøy og Vesterålen.