Lager fem meter høyt monument og «After race» på Grønning

På Grønning er dugnadsinnsatsen stor. Bosatte og hyttegjester har trommet sammen til stor båt- og grilldag under Arctic Race.

KLAR FOR FEST: Både hyt­te­folk og bo­sat­te på Grøn­ning er snart klar for den sto­re fes­ten. Fra venst­re: Gun­nar Tha­rald­sen, Ste­ve Olsen, Kjell Mag­ne Kristoffersen, Lai­la Lo­ckert, Odd Ei­rik Aron­sen, Sol­bjørg Jørgensen, Alice Paul­sen, Odd Vil­lad­sen og Mag­nus Vil­lad­sen. Foto: Jane Will­as­sen 

Pluss

– Vi håper jo å få en liten dialog med Dag Otto og Tv2 når de drar forbi her, sier Solbjørg Jørgensen i bygdelaget Polarstjernen, som er arrangør for det hele. Vi kommer til å holde på her fra klokken ti og skal ha salg av grillmat, kaffe og kaker og konkurranser for barn. Det blir arrangert båtturer hvor folk kan dra ut å se på flåtene som ligger her ute, eller de kan dra ut å fiske.