Robert Svendsen, ordførerkandidat for Andøy MDG:

– Vi må bruke penger på en annen måte

Robert Svendsen har i løpet av relativt kort tid rukket å markere seg som en klar og prinsippfast stemme i lokalpolitikken, med en tydelig grønn profil. Han ønsker et grønnere Andøy, og savner en tydeligere og sterkere lokalpolitisk debatt.

kritisk stemme: Robert Svendsen savner flere kritiske stemmer i lokalpolitikken: – MDG vil derfor jobbe for å sette opp lyd og bilde fra kommunestyremøtene i Andøy, så folk ser hva som blir diskutert og ser hvilke partier som mener hva og hvorfor. Det tror vi kan skjerpe politikerne og gi innbyggere bedre innsikt. foto: Tord viken 

Det er grunnleggende å ikke ødelegge livsgrunnlaget vårt, de andre partiene har en politikk som på sikt vil ødelegge livsgrunnlaget.

Robert Svendsen, ordførerkandidat for Andøy MDG
Pluss

Friluftslivet var det som førte ham inn på den grønne stien, som da han stakk av på kanotur som 12-åring og ble borte i tre dager. Veien hans videre inn i politikken startet med et sterkt engasjement for natur og miljø, som utdannet naturforvalter og senere miljørådgiver i flere kommuner som Arendal og Lier.