Avslutter etterutdanning av yrkessjåfører

Hadsel videregående skole og fagskole har besluttet å legge ned tilbudet om etterutdanning av yrkessjåfører på Melbu etter kritikk fra Statens vegvesen. Grunnutdanning av yrkessjåfører fortsetter som før.

Bilder ved yrkessjåførutdanningen ved Hadsel videregående skole.  Foto: Thor-Ivar Guldberg

Pluss

Inge Holm, som nylig gikk ut i permisjon som rektor ved Hadsel videregående skole, for å fungere som assisterende utdanningssjef i Nordland fylkeskommune, kommenterer i dag VOLs nyhetssak fra 6. august om at «Statens vegvesen vurderer å gi pålegg til yrkessjåførutdanningen på Melbu». Der viser VOL blant annet til dialog mellom skolen og Statens vegvesen, der vegvesenet så seg rødt til å komme med et varsel om pålegg til Hadsel videregående skole. Dette var knyttet til etterutdanning av sjåfører på Melbu.