– Vesterålen har en stor fremtid foran seg innen turisme. Den reisen vil vi være med på

– Om fem til ti år vil Vesterålen være en region med en helt annen turistutvikling enn i dag, sier administrerende direktør i Scandic Hotels Norge, Svein Arild Steen-Mevold. Scandic Hotels styrker nå sin posisjon i nord og går inn som kjede for det nye hotellet på Sortland.

Det nye hotellet vil få 130 rom, og blir dermed det største i Vesterålen Med en plassering på kaikanten midt i sentrum vil hotellet få panoramautsikt over både fjord og fjell.   Foto: Innsendt

Pluss

– Vi ser frem til å styrke posisjonen vår ytterligere i nord med et helt nytt hotell på Sortland. Vi tror at dette hotellet, med sin fantastiske beliggenhet, vil etableres som det nye nummer én hotellet i regionen, sier administrerende direktør i Scandic Norge, Svein Arild Steen-Mevold.