Kritiserer kommuneledelsen etter at farmora døde

Karstein Jenssen spurte administrasjonen om risikovurderinger og oppfølging etter at farmoren ble alvorlig skadd i en fallulykke på Stokmarknes sykehjem. Uker etter hennes bortgang, venter han fremdeles på svar, hevder han.

dobbeltrom: Både helse- og omsorgssjef Marion Celius og enhetsleder Geir Skog sier i e-poster til pårørende at de beklager de må tilby beboere dobbeltrom. Pårørende fortviler over at deres familiemedlemmer ikke får privatliv, kan ha med egne møbler og eiendeler, og at det er vanskelig med besøk. Foto: Privat 

Pluss

I en e-post til rådmann Ola Morten Teigen, helse- og omsorgssjef Marion Celius, samt enhetsleder Geir Skog og avdelingsleder Ina Alexandersen, sendt 16. mai i år, beskriver Jenssen hendelsen til administrasjonen. VA har fått kopi av e-posten.