Ny utvikling i Fridtjof-mysteriet:

Politiet vurderer gjenopptakelse av «Fridtjof-saken». – Vi ønsker i første omgang tilgang til opplysningene VOL sitter på

Flere artikler i VOL har satt nytt søkelys på den savnede Fridtjof Iversen. Nå vurderer politiet om saken skal gjenopptas. –Jeg er veldig glad for utviklingen, sier bestevennen Roy Jenssen.

  Foto: Fotomontasje

Pluss

For to uker siden skrev VOL om Fridtjof Iversen som har vært sporløst forsvunnet siden sommeren 2016. Noen dager senere kontaktet Odd-Robert Leiknes meg. Han fortalte om et mulig spor han hadde funnet i området der Fridtjof forsvant. Det var en svart caps som hang på en grein ved et myrtjern. Odd-Robert tror det kan ha vært caps-en til Fridtjof. I den forbindelse uttalte politioverbetjent Leif Halland ved Sortland lensmannskontor: