Hun er foreløpig den siste kioskdriveren på Andenes

Sunniva Schaug er foreløpig en historisk person på Andenes. Hun er nemlig den siste kioskdriveren, etter at Narvesen stengte dørene tirsdag. – Det er utrolig vemodig, men samtidig gleder jeg meg til å begynne i ny jobb, sier Schaug.

RART: – Det blir rart å slutte med kiosken, men samtidig gleder jeg meg til å begynne i ny jobb ved Arresten, sier Sunniva Schaug, som har drevet Narvesen på Andenes i nesten sju år. Tirsdag var siste åpningsdag, og dermed er den siste kiosken på Andenes borte.  Foto: Jørn Aune

Pluss

Det har vært klart en stund at tirsdag 27. august ville bli den siste dagen med kiosk på Andenes. Da ville Narvesen stenge det som er den siste kiosken på Andenes. Det nærmeste du nå kommer en kiosk, er Shell-stasjonen litt utenfor sentrum.