Svømmeundervisning i Stokmarknes-skolen: 28 timer totalt

Bengt Are Pettersen fra fagforbundet og Steinar Pettersen fra utdanningsforbundet mener det er all grunn til å rope varsku over antallet timer med svømmeopplæring som elevene i Stokmarknes får. – Elevene i tredje, fjerde, sjette og åttende trinn får sju svømmetimer i året, sier de to.

roper varsko: Steinar Pettersen og Bengt Are Pettersen fra henholdsvis utdanningsforbundet og fagforbundet i Hadsel mener dagens svømmeopplæring for Stokmarknes-elevene er uholdbar. – Å ha maks 28 timer opplæring fra tredje til åttende trinn bør bekymre alle, sier de to. 

Pluss

Mens elevene på Melbu skole kan rusle bort til Øybadet, står det dårligere til for elevene ved Stokmarknes skole. Der er det total mangel på vann i bassenget, og de to blad Pettersen mener politikerne er fullstendig klar over det de karakteriserer som en bekymringsfull situasjon.