– Nesten ekstremsport å gå på tur med barn

Åse Vel er forundret over at Andøy kommune har satt opp en kommunal vei foran Åse i forbindelse med søknad om trafikksikkerhetsmidler. Fredag møtte bygda som forventer handling, mannsterke opp på folkemøte.

handling: Det er 13 år siden første del av gang- og sykkelveien som ender ved Åse barnehage ble bygd. Fredag arrangerte Åse Vel folkemøte på Åse om saken. Nå er det et enstemmig krav fra bygda om at prosjektet må videreføres ned til Nye Vøling Auto. alle foto: mette-hælene berger Amundsen 

Pluss

Høsten 2006 sto første del av gang- og sykkelveien på Åse ferdig. Den stoppet ved innkjørselen til Åse barnehage, og nå 13 år etterpå har ennå ikke del to blitt videreført. Gørill Bergersen Lyngra og Kristine Lauritzen ønsket på vegne av Åse Vel velkommen til møte.