Tyske Prime Capital har overtatt Andmyran Vind AS og planlegger byggestart før sommeren:

Gleder seg til å komme i gang med vindkraftverket

Prosjektleder Stephan Klepsland i Prime Capital, som har overtatt Andmyran Vind AS, gleder seg til å komme i gang med byggingen.

Saksøkt: Stephan Klepsland er også prosjektleder for vindkraftverket de har under bygging på Kvaløya i Troms. Bildet er tatt i slutten i august i forbindelse med en rettsbefaring knyttet til et søksmål på 255.5 millioner kroner fra tre av totalt 46 berørte grunneiere i området. Bak ligger vindmølle-blader klare til montering Foto: Ronald Johansen/iTromsø 

Pluss

Sammen med Mathias Bimberg, som er ansvarlig for infrastrukturinvesteringer, var han i Andøy onsdag og torsdag. Som Andøyposten skrev fredag, hadde selskapet blant annet møte med grunneiere og Andøy kommune.