– Jeg er veldig overrasket over Høyre-vending

Arne Ivar Mikalsen overrasket over Høyre-utspill.

Stusser over Høyre-finte: Venstres Arne Ivar Mikalsen er en av flere som reagerer på at Høyre gikk fra å ville snakke om samarbeid med Venstre til å gå inn i forhandlinger med Senterpartiet og Arbeiderpartiet og SV. – Det var poengtert at vi måtte stå i lag, så den der overrasker meg, sier han. 

Det ble poengtert at vi må stå i lag, så jeg ble overrasket da Høyre gikk ut med pressemelding om at de ville forhandle med Senterpartiet.

Arne Ivar Mikalsen (Venstre)
Pluss

Arne Ivar Mikalsen (V) sier at de fikk hva han karakteriserer som et krav fra Høyre om å garantere at de ikke ville gå til Senterpartiet for et samarbeid. Dette skal ha ligget til grunn for samtalene torsdag kveld, hvor Mikalsen sier signalene var at Høyre og Venstre skulle se på samarbeid fremover, og at tonen var nye møter denne uka.