Lovet å ordne gatelysene i sommer, men det er fortsatt mørkt som i graven

Beboere i Merkeveien reagerer på at det fortsatt er svart i gatelysene. Avdelingsleder Stein Andreassen sier at Andøy Energi feilsøker i området, og vil gjøre det inntil de finner feilen.

uløst: Avdelingsleder Stein Andreassen ser ingen vei ut av gatelysproblemene. Vi har store utfordringer på dette, men Andøy kommunes økonomiske situasjon gjør at vi ender opp med brannslokking hele veien, sier han. arkivfoto: mette-hælene berger Amundsen 

Pluss

8. januar skrev Andøyposten om mørke gatelys i Merkeveien og Daniel Olaisens vei på Andenes. Stein Andreassen sa den gangen at feilen var av en slik art at de måtte vente til sommeren når tælen var ute av jorda. Andøypostens kilde i Merkeveien reagerer på at det fortsatt er svart, til tross for Andreassens løfter.